SCOOT&GO crowdfundingcampagne met RegioBank/Samen voor de Buurt van start, bezoek nu de campagnepagina en doneer aan SCOOT&GO!

KLIK HIER

nieuws

Vanaf 28 augustus tot 9 oktober is onze crowdfundingcampagne in samenwerking met de Regiobank/Veldsink-Deur.

Op deze manier hopen wij het benodigde geld bij elkaar te krijgen voor de afbetaling en onderhoud van onze scootmobielen.

In het kader van deze campagne hebben we een aantal activiteiten:

  • 3 kennismakingsmiddagen op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin, waarin u een videopresentatie van de route, demonstratie van de Quingo scootmobielen en een voorvertoning van de audiotour te zien krijgt. Na afloop is er de mogelijkheid om de scootmobielen zelf te proberen.
  • Data: 06, 13 en 20 september van 14:00-16:00 uur in de zaal van Ginkelduin.
  • Aanmelden via email: scootengo@gmail.com of 06-53170471.

 

  • 3 safaritochten waar we vanaf het Kerkplein met uw eigen scootmobiel het bos in gaan, onder begeleiding en via goed begaanbare routes.
  • Data: 07, 14 en 21 september, vertrek om 14:00 uur vanaf het Kerkplein. De route van de 1e tocht is al bekend, die gaat over het Leersumse Veld.
  • Aanmelden via email: scootengo@gmail.com of 06-46076759.

Nu ook audiogidsen beschikbaar voor de SCOOT&GO routes!

Door het Dorpsnetwerk zijn voor de SCOOT&GO routes over het Landgoed Ginkelduin en het Leersumse Veld de audiogidsen Natuurwandeling Ginkelduin (3 km lang) en Natuurwandeling Leersumse Veld (10 km lang) samengesteld.

Via gesproken tekst krijgt u onderweg route-aanwijzingen te horen en bijzonderheden over de flora en fauna langs de route. Ook bevat de audiotour foto’s en beschrijvingen.

Deze audiotours zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer, het IVN en Molecaten Park Landgoed Ginkelduin.